LEVEL770

Stabilizimi me i shpejte ne boten e biznesit.

Menduat se do ishte nje rruge e gjate dhe e lodhshme? Mendojeni perseri!

Biznesi juaj plot perfitime eshte vetem 3 ore larg!

    Po flasim per nje stabilizim shume te thjesht dhe te perpikte, vetem 3 ore dhe jeni perseri online, gati per klientin tuaj te pare. Ajo qe duhet te keni eshte vetem:
  • Nje IP Statike
  • Emrat e punonjesve

Ju perfitoni

CRM (Sistemi i menaxhimit )✔
Meta trader 4 ✔
Meta trader 5 ✔
Mobile trader (Platformen per telefonat) ✔
Platformen Online ✔
Mirembajtje dhe Suport ✔
Email-e per korporaten ✔
VoIP telephony - Telefonia nepermjet lidhjes se Internetit (opsionale) ✔
Marken ✔
Licensen ✔
Departamentin e Sherbimit te Klientit ✔
Suport 24/7 ✔
Marrdheniet e kompromisit✔
Riskun ✔
  • Mos shpenzoni me shume kohe, na kontaktoni dhe menjehere merrni kenaqesine e klienteve tuaj te pare!
  • +381 637 700 700
  • [email protected]
  • Äulestrasse 77, Postfach 139, 9490 Vaduz, Liechtenstein
  • Zyra të tjera