LEVEL770

Ketu tek Level770, ne kemi një histori të gjatë ekspertize, ku i sigurojmë investitorëve tanë zgjidhje teknologjike. Ne ofrojmë një larmishmëri mjetesh për të bërë që biznesi juaj të ecë më lehtë dhe të sjellë më shume përfitime. Ne gjithashtu, jemi një kompani ndërkombëtare lider në fushën e marketingut online: jemi të specializuar në tregtinë globale midis tregjeve kapitale, dhe në këtë mënyrë sigurojmë një platformë të një kualiteti të lartë për bashkpunimet B2B (biznes me biznes).

Në praktikë, kompania jonë furnizon dhe siguronë një kapacitet të plotë Forex-i dhe CFD (kontrata për diferencë), brenda një mjedisi profesional. Shërbimet tona u japin përfitim partnerëve tanë dhe call center-ave në zhvillim, të cilët interesohen në botën e tregjeve kapitale dhe inovacioneve kryesuese të tregtimit online.

Level770 ka mbi 10 vite eksperiencë si lider në fushën e teknologjisë së tregtimit online dhe shërbimeve të plota menaxheriale dhe operacionale. Ne gjithashtu ofrojmë një gamë të gjërë të brandeve të tregtisë, të cilën ja kemi ofruar 177 call center-ave potencial në mbarë botën. Kompania jonë ruan një marrdhënie biznesi të fortë me partnerët kyc në fushën e tregtimit online. Level770 i ofron partnerëve suportin dhe asistencën e plotë të skuadrës së saj profesioniste, krahas me dijen dhe eksperiencën unike, në cdo kohë. Ne besojmë se kjo është mënyra e vetme për të arritur një investim të suksesshëm me anë të zgjidhjeve inovative financiare. .

Ekspertët parashikojnë se bota e tregtimit online do të vazhdojë lulëzimin. Tregtimi online është dinamik, i karakterizuar nga trende të zhvillimit ekonomik dhe nga zhvillimi i mënyrave të reja të tregtimit. Përkatësisht, Skuadrat profesionale të Level770 janë të pajisura me aftësi fleksible dhe të përshtatshme, kjo si një pjesë e pandarë e eksperiencës sonë të suksesshme.

Lexo pse duhet të bashkpunoni me ne.
Kliko këtu

Lexo rreth modeleve tona të partneritetit në biznes.
Kliko këtu

Lexo rreth shërbimeve të kompanisë për partnerët
Kliko këtu