LEVEL770

Level770 mundëson që investimi juaj call center të kalojë në nivelin tjetër. Teknologjitë tona do të rrisin rendimentin e biznesit si dhe do të përmirësojnë bashkëveprimin e klientëve për t’ju dhënë rezultate reale. Nuk ka rëndësi nëse jeni në fazat fillestare apo po kërkoni të përmirësoni biznesin tuaj afat-gjatë, ne mund t'ju ndihmojmë.

Nëse po kërkoni për:

  • Investim minimal
  • Fitim të shpejtë
  • Biznes me risk minimal
  • Përfitime të mëdha

Ne kemi zgjidhjen perfekte për ju.

Bizneset në mbarë botën mbështeten tek Level770:

5

Kontinente

63

Shtete

414

Call center

CONTACT US

  |   +38 180 019 0024

Ne ofrojme nje sere sherbimesh profesionale per ti sherbyer cdo nevoje teknologjike apo financiare te biznesit tuaj. Mjetet dhe sherbimet tona, do ju mbeshtesin ne cdo hap tuajin, nga stabilizimi i biznesit tuaj, e deri ne menaxhimin e perditshem te biznesit. Per me teper, ne do t’ju shoqerojme gjate gjithe procesit zhvillimor te biznesit tuaj. Nuk do te jeni kurre vetem; ne ofrojme mbeshtetjen “krahe per krahu” nga etapat fillestare te planifikimit e deri ne operimet ditore, e cdo gje tjeter.

Ne ofrojme keto sherbime dhe mjete financiare, nepermjet modeleve tona te biznesit.